Såld

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Industrigatan 2 A, 2 tr

Slutpris: 8 850 000 kr

Industrigatan 2 A, 2 tr

Modern 3:a med ett eget orangeri i populära Chokladfabriken!

CHOKLADFABRIKEN // EGET ORANGERI // MAGISKT FÖNSTERPARTI // GARAGE I FASTIGHETEN // 3 ROK

Välkommen till en fantastisk 3:a i absolut toppskick på eftertraktade Kungsholmen! Denna lägenhet är en dröm för den som söker lyxig och modern bostad med hög standard och genomtänkta detaljer.

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om förvaring och heltäckningsmatta. Härifrån når du det ljusa och luftiga vardagsrummet med öppen planlösning mot det välutrustade köket från Kvänum. Materialvalen är smakfulla och golvet i vitpigmenterad ask ger en känsla av exklusivitet.

Lägenheten har två väl tilltagna sovrum som båda vetter mot det fantastiska orangeriet. Här kan du njuta av din alldeles egna oas med möjlighet till odling och avkopplande stunder. Badrummet är utrustat med högkvalitativa varumärken och bostaden har flera garderober samt en walk-in-closet för optimal förvaring.

Chokladfabriken är en stabil förening som erbjuder garage till sina medlemmar. Läget är optimalt med närhet till både Fridhemsplan och de populära promenadstråken längs med Kungsholms Strand.

Denna lägenhet är en perfekt planerad bostad med exklusiva materialval och ett lugnt och fint läge på Kungsholmen. En unik möjlighet för den som söker det där lilla extra. Varmt välkommen på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Industrigatan 2 A, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad