Kommande bostad

Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Industrigatan 14

  • price tag icon 2 395 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 36 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 395 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1934
Industrigatan 14

Perfekt minitvåa med öppen planlösning samt modernt kök

Hjärtligt välkomna till denna noggrant planerade lägenhet i en eftertraktad del av staden och i en stabil bostadsrättsförening! Denna bostad erbjuder en smart och öppen layout där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad, vilket ger en känsla av större rymd än dess faktiska yta. Med bevarad charm från byggåret, inklusive högt i tak, stora fönster. Modernt kök och stilrent kök som installerades 2022.

Det stilfulla köket har gott om förvaringsutrymme och arbetsyta, komplett med moderna apparater. Vardagsrummet är rymligt och öppet, perfekt för både middagar och avkoppling. Sovrummet rymmer en dubbelsäng. Källarförråd tillhör också lägenheten för extra förvaring.

Bostadsrättsföreningen Bojen 9 består av 40 lägenheter och en hyreslokal. Föreningen har en stabil ekonomi med låga månadsavgifter och en låg belåningsgrad. Fastigheten är från 1935 och föreningen äger marken. För boende finns tillgång till tvättstuga, cykelrum, hobbyrum och bastu.

Intresseanmälan
Ashkan Jalilian
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Ashkan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Industrigatan 14, Kommande i Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad