Såld

Kungsholmen, Stockholm

Igeldammsgatan 26

Slutpris: 10 800 000 kr

Igeldammsgatan 26

Potential och möjligheter i centralt beläget 60-talshem med garageplats!

Välkomna till detta välbyggda 60-talshus från 1968, där en rymlig 5:a erbjuder fantastiska möjligheter att skapa ditt personliga drömboende! I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, internet, kabel-TV och en parkeringsplats i värmegarage som ingår i avgiften, vilket ger dig en bekväm och komplett boendelösning. Dessutom finns möjlighet att hyra ut garageplatsen för extra bekvämlighet och flexibilitet.

Med en genomtänkt och praktiskt planerad planlösning samt generösa sociala ytor har du möjlighet att anpassa och forma hemmet efter dina egna önskemål. Trots behovet av renovering finns här gott om förvaringsutrymmen med inbyggda garderober och en praktisk klädkammare.

Denna bostad är särskilt attraktiv för barnfamiljer med dess två rejäla sovrum, perfekt för att möta familjens behov. Dessutom finns en mysig innergård där barnen kan leka säkert samt en förskola i närheten för enkel tillgång till barnomsorg.

Njut av ljusa och luftiga sällskapsrum med öppen planlösning och en härlig balkong i söderläge där du kan avnjuta soliga dagar och en trevlig utsikt. Det välutrustade köket ligger i bekväm närhet till sällskapsrummet för enkelhetens skull.

Lägenheten erbjuder tre bekväma sovrum som ger flera möbleringsalternativ, perfekt för både avkoppling och förvaring. Det renoverade badrummet med dusch och en praktisk gäst-wc i anslutning till hallen erbjuder ytterligare bekvämlighet i vardagen.

Beläget på den lugna Igeldammsgatan med stadspulsen runt hörnet är detta område optimalt för den som vill ha närhet till både natur och stadsliv. Med Kungsholms Strands promenadstråk och Fridhemsplans fulla utbud av service och bekvämligheter precis i närheten är detta ett perfekt läge att kalla hem.

Missa inte chansen att skapa ditt eget drömboende i detta centralt belägna 60-talshus! Varmt välkomna på visning!"

Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Igeldammsgatan 26, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad