Såld

Stockholm

Idungatan 6A, 4tr

Slutpris: 4 200 000 kr

Idungatan 6A, 4tr

Mini 2:a- Sekelskiftespärla - kakelugn - balkong - högst upp!

Fin sekelskiftespärla högst upp i huset med balkong som badar i ljus! Med flertalet bevarade originaldetaljer såsom takstuckaturer, höga golvsocklar, originalgolv samt kakelugn finns här inget mer att önska. Bostaden är välplanerad och har genomgående fina materialval. Dessutom nyttjanderätt till två förråd. Bara att flytta in och njuta!

Brf Kungsgården 1 är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi som registrerades år 1925. Föreningen äger marken. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till innergård med sittgrupp och grill, cykelförvaring i garage, barnvagnsförvaring under tak på innergården, tvättstuga i källaren i gårdshuset samt bastulokal.

I Norrtull bor du nära platser och sevärdheter så som Odenplan, Stadsbiblioteket, Stallmästaregården och Hagaparken. Här bor du i den ena kanten av centrala Stockholm, lite på din egen kant – ett läge som betyder att du har nära till det mesta, men där du också kan få vara i fred. Här har du nära till den engelskinspirerade Hagaparken där du får uppleva naturen och den kungliga nationalstadsparken. Avnjut en middag på Stockholms äldsta värdshus med anor från 1600-talet, Stallmästargården som är populärt hos alla som uppskattar en klassisk miljö. Du har nära till ett flertal restauranger så som Döden i grytan, Austin food works och resturang Etoile som erbjuder en riktigt trevlig avsmakningsmeny. Bra kommunikationer med både bussar på Sveavägen och tunnelbana vid Odenplan.

Varmt välkommen på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Idungatan 6A, 4tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close