Såld

Vasastan - Norrtull, Stockholm

Idungatan 1B

Slutpris: 4 000 000 kr

Idungatan 1B

Kvadratsmart tvåa med toppenläge i Norrtull!

Välkommen till en riktigt kvadratsmart tvårummare om 44 kvm! Med ett toppläge i Norrtull disponerar denna bostad ett välplanerat kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett mysigt sovrum och ett fräscht helkaklat badrum.

Lägenheten har genomgående parkettgolv, ljusa ytskikt och ett fint ljusinsläpp från spröjsade fönster som ger en känsla av rymd. Ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning rymmer god plats för både matgrupp, soffgrupp och övrig möblering. Det charmiga köket har fantastiska förvaringsmöjligheter i över- och underskåp med speglade luckor i en ljusbeige kulör. Köket är stilrent med integrerade vitvaror och fullt utrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn och induktionsspis. Ett mysigt sovrum rymmer plats för en stor säng och har goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Vidare finns ett helkaklat badrum i toppskick med vita kakelplattor och vit klinker. Badrummet är utrustat med allt som behövs inklusive tvättmaskin.

BRF Skalmejblåsaren 9 bildades 2012 och är en äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Skalmejblåsaren 9. Huset byggdes 1925 och har värdeår 1930. Föreningen har 22 lägenheter varav 21 bostadsrätter och 1 hyresrätt om totalt 1 285 kvm, 3 lokaler om 45 kvm och ett garage om 250 kvm upplåtet med bostadsrätt. Den totala byggnadsytan är 1 580 kvm. Föreningen har gemensam tvättstuga och cykelrum. Huset har hiss och är kopplat till Stockholms gasnät.

Belägen mittemot vackra Grekiska Föreningen invid kvarteret Sländan mellan Sankt Eriksparken, Enkehusparken och Vanadislunden ger detta läge närhet till både grönområden och stjärnkrogar som Etoile. Runt knuten finns en uppsjö av populära restauranger med mat från alla världens hörn samt mysiga caféer och shoppingbutiker. Under varma sommardagar ligger Vanadisbadet en bekväm fem minuters promenad bort. Alldeles runt hörnet finns flera mataffärer.

Goda kommunikationsmöjligheter finns via Odenplan och Norrtullsgatans busshållplats ligger endast tre minuters promenad bort.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Mattias Nilsson
Assisterande mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Idungatan 1B, Såld i Vasastan - Norrtull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad