Såld

Svartbäcken, Uppsala

Idrottsgatan 21

Slutpris: 3 195 000 kr

Idrottsgatan 21

Välplanerad och mycket trivsam lägenhet med perfekt planerad uthyrningsdel och hiss från markplan

Fin genomgångslägenhet med perfekt uthyrningsdel. Välkommen till denna mycket tilltalande och välplanerade lägenhet i populära Svartbäcken. Den är bekvämt belägen på andra våningen i byggnad med hiss. Lägenheten ger er stora möjligheter då den har två separata ingångar och en mycket bra uthyrningsdel som naturligt kan integreras med övriga bostaden precis som den nuvarande ägaren gör. Vill du hellre hyra ut den så finansierar du ju då en stor del av din egen boendekostnad. Bostaden har bland annat genomgående fina parkettgolv, två duschrum med WC och en inglasad balkong med fritt läge och eftermiddags- och kvällssol.

Planlösningen ger er hall med förvaring, vardagsrum med utgång till balkongen, kök totalrenoverat år 2016, dusch/WC med tvättmaskin och två bra sovrum. Uthyrningsdelen inrymmer hall med mindre arbetshörna, duschrum/WC och ett rum förberett för pentry.

Här bor ni i en stabil och omtyckt förening med närhet till Fyrishov, flera populära förskolor och skolor samt mataffär och restauranger vid Torbjörns torg. Här har ni även ett Citynära läge men ändå nära till naturen och motionsspår i Röbo. Bra läge för bilpendlaren i och med föreningens billiga garage- och parkeringsavgifter samt enkel påfart till E4:an. Mycket flexibel inflyttning.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Idrottsgatan 21, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad