Såld

Kungsängen, Uppsala

Hugingatan 11

Slutpris: 2 695 000 kr

Hugingatan 11

VÄLPLANERAD LÄGENHET MED UTMÄRKT PENDLARLÄGE OCH UTEPLATS MOT INNERGÅRD.

- LEDIG GARAGEPLATS - TVÄTTSTUGA FINNS I FÖRENINGEN-
Välkomna till en trevlig 3:a intill vackra Mjölnarparken samt äldre bebyggelse. Här ges tillfälle att förvärva en mycket tilltalande 3:a med ett utmärkt pendlar läge. Lägenheten om ca 86 kvm är belägen i modern fastighet från 2010 och har genomgående parkettgolv och stora sällskapsytor. Med hissen tar man sig bekvämt ner till garageutrymmet samt till lägenhetens tillhörande källarförråd. I föreningen finns även gästrum och tvättstuga.

Bostaden har alla bekvämligheter och erbjuder välkomnande hall med gott om förvaring i garderob och klädkammare. Vardagsrum med plats för en soffgrupp, kök med köksö, två rymliga sovrum med det ena som har utgång till lägenhetens uteplats som vetter mot innergården. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden tapetserades och målades om 2019.

Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och resecentrum. Ett stenkast härifrån ligger vackra fyrisån med grönområden, lekplatser och allt vad årummet har att erbjuda. Gångbro som tar dig till Stadsparken och ett kvarter bort ligger matbutiken Willys. Föreningen erbjuder en fin och barnvänlig innergård med lekplats.

Missa inte denna möjlighet och anmäl dig till visning redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hugingatan 11, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad