Kommande bostad

Gunsta, Uppsala

Hjulaxelvägen 150

2 695 000 kr
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 091 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 2 (ingen hiss)
Hjulaxelvägen 150

NYPRODUCERAD LÄGENHET MED RADHUSKÄNSLA.

Varmt välkomma till denna nyproducerade lägenhet med egen ingång och härlig uteplats. Här får man härlig radhuskänsla med den frihet det innebär med egen ingång samt generös uteplats. Genomgående välplanerad planlösning som ger välkomnande hall, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, gott om förvaring i klädkammare/förråd, tre sovrum och vardagsrum med öppen planlösning mot köket.

Området har en genomgående genomtänkt planering med goda möjligheter till parkering som boende samt EL som ges från solceller i föreningen. Mer information om projektet finner du här; https://www.boklok.se/globalassets/sverige/02-projekt/skrindan/broschyr-boklok-skrindan.pdf.

Området består idag främst av villabebyggelse från senare delen av 1900-talet. Området är känt för sin närhet till skog och vatten och populära rekreationsområden som Fjällnoraområdet, sjön Trehörningen och Vedyxaskogen som alla är välbesökta av uppsalaborna. Båt, bad samt fiske ges möjlighet vid både Fjällnorabadet, Funbosjön och Länna. Vid Fjällnora kan man även hyra kanot och båt och njuta av välplogade skridskobanor vintertid. Just nu är Södra Gunsta under uppförande så flertalet nya bostäder planeras och byggs söder om järnvägen. Tack vare expansionen av området så planerar kommunen utökande av förskola, skola, idrottshall och annan service till området. Läs mer om detta på kommunens hemsida: https://www.uppsala.se/

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad