Såld

Herrhagen, Uppsala

Herrhagsvägen 186

Slutpris: 1 420 000 kr

Herrhagsvägen 186

FANTASTISK LÄGENHET PÅ VÅNING 5 HELT UTAN INSYN DÄR PARKERINGSPLATS INGÅR! BALKONG I VÄSTERLÄGE!

Välkommen till denna trevliga och välplanerade lägenhet om tre rum och kök i fint skick, med ett härligt gavelläge och en solsäker balkong, i ett familjevänligt område precis intill naturen. Lägenheten ger er smart planerade samt rymliga ytor i form av ett kök med plats för stor matgrupp, ett vardagsrum som rymmer större soffgrupp och ytterligare möbler, en balkong med fri utsikt, två sovrum samt ett badrum. Gott om förvaring finns i garderober samt vindsutrymme.

Brf Herrängen erbjuder lummiga innergårdar med lekplats och grillmöjlighet. Här finns även möjlighet till användning av bastu och motionsrum. I Herrhagen bor ni i ett trivsamt och lugnt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen där strövområden med svampplockning finns precis utanför dörren. För den sportintresserade finns motionsspår, fotbollsplaner, sporthallar, och träningsanläggning. I området finns också lekparker, skolor, förskolor och bibliotek samt gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, Systembolaget och apotek. Uppsala centrum når ni via 5:ans buss som går precis utanför kvarteret eller med en smidig cykeltur på endast 20 minuter.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ert intresse redan idag.

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Herrhagsvägen 186, Såld i Herrhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad