Såld

Henriksdalsberget, Nacka

Henriksdalsringen 75

Slutpris: 2 770 000 kr

Henriksdalsringen 75

Ljus och stilfull 2:a! nyttjas som 3:a.

- Balkong på markplan i västläge- sol från eftermiddag till kväll
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Garage i föreningen
- Gångavstånd närbutik, ICA, pizzeria, frisör, restaurang
- Nära till city, sickla köpkvarter och Södermalm
- Fantastiska naturområden
- Goda kommunikationer

En gedigen lägenhet som har allt, eller vad sägs om ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till inglasad balkong i härligt västerläge. Här kan du njuta av solen från eftermiddag till kväll. Redan i hallen upplevs den höga standard och rymd som präglar denna lägenhet, med stora skjutdörrar till garderober och påkostade golv.

Rogivande sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Hemtrevligt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Fräscht badrum med bubbelbadkar. Bostaden är registrerad som en tvåa men i dagsläget nyttjas som en mini trea, där den stora klädkammaren användas som barnrum/kontor.

Lägenheten har ett trevligt läge, med gångavstånd till affärer och restauranger och närhet till grönområden.
BRF Svindersvik är en trivsam bostadsrättsförening. Föreningen erbjuder flera trevliga gemensamhetsutrymmen såsom bastu/relax, gästlägenhet, föreningslokal och innergård med lekplats. Garageplatser/parkeringsplatser finns att hyra via ett separat kösystem.

Henriksdalsringen är ett populärt bostadsområde med närhet till det mesta. Här finns ett eget mindre centrum med restaurang, matbutik, frisör mm. Barnvänligt område med många grönområden och lekparker. För större utbud av shopping och service ligger Sickla köpkvarter på kort gångavstånd. Södermalm och innerstadspulsen ligger även det på kort promenad-/ cykelavstånd.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Henriksdalsringen 75, Såld i Henriksdalsberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad