Såld

Henriksdalsberget, Nacka

Henriksdalsringen 51

Slutpris: 3 800 000 kr

Henriksdalsringen 51

Med utmärkt läge på Henriksdalsberget, med utsikt över Stockholm, b la Hammarbybacken, Hammarbykanalen, Globen och Gröna Lund mm ligger denna trerummare. Renoverat kök och badrum med tidlösa materialval och hög standard skapar bra förutsättningar för att trivas. Här lever ni med stadens puls på promenadavstånd men njuter av lugnet. Bekvämt boende med bra förvaringslösningar och badrummet har både tvättmaskin och torktumlare för en bekvämare vardag! Bostaden erbjuder även en gästtoalett. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen för att hålla ditt hem organiserat och snyggt.

- Magisk utsikt
- Topprenoverad
- Trevlig utsikt mot vatten
- Insynsskyddad
- Stor inglasad balkong
- Gästtoalett
- Goda förvaringsmöjligheter
- Renoverat badrum med egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare
- Garage i föreningen
- Gångavstånd närbutik, ICA, pizzeria, frisör, restaurang
- Nära till city, Sickla köpkvarter och Södermalm
- Fantastiska naturområden
- Goda kommunikationer

Lägenheten har ett trevligt läge, med gångavstånd till affärer och restauranger och närhet till grönområden. BRF Henriksdalshöjden är en trivsam bostadsrättsförening. Föreningen har mycket stor parkliknande bilfri innergård med lekplatser, förskola grillplatser och fotbollsplan. Garageplatser/parkeringsplatser finns att hyra via ett separat kösystem.

Henriksdalsringen är ett populärt bostadsområde med närhet till det mesta. Här finns ett eget mindre centrum med restaurang, matbutik, frisör mm. Barnvänligt område med många grönområden och lekparker. Utmärkta kommunikationer med SL till Slussen, och Stockholm City. Sickla köpkvarter och Nacka Forum nås lätt. För större utbud av shopping och service ligger Sickla köpkvarter på kort gångavstånd. Södermalm och innerstadspulsen ligger även det på kort promenad-/ cykelavstånd.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Henriksdalsringen 51, Såld i Henriksdalsberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad