Såld

Henriksdalsberget, Nacka

Henriksdalsringen 41

Slutpris: 3 700 000 kr

Henriksdalsringen 41

Med utmärkt läge på Henriksdalsberget, med utsikt över över Saltsjön och Djurgården ligger denna trerummare. Här lever ni med stadens puls på promenadavstånd men njuter av lugnet. Tack vare den välplanerade planlösningen med fönster i två väderstreck blir bostaden genomgående ljus och ger en påtaglig känsla av rymd. Välplanerade ytor erbjuder ett generöst vardagsrum. Två sovrum, gästtoalett, badrum med kombinerad tvättmaskin och klädkammare med bra förvaring är bara några fördelar med att bo här! Köket har en stilren inredning i off-white med social matplats för trevliga måltider.

- Magisk utsikt över Stockholms inlopp
- Topprenoverad
- Insynsskyddad
- Stor inglasad balkong
- Gästtoalett
- Goda förvaringsmöjligheter
- Badrum med kombinerad tvättmaskin
- Garage i föreningen
- Gångavstånd närbutik, ICA, pizzeria, frisör, restaurang
- Nära till city, Sickla köpkvarter och Södermalm
- Fantastiska naturområden
- Goda kommunikationer

Lägenheten har ett trevligt läge, med gångavstånd till affärer och restauranger och närhet till grönområden. BRF Henriksdalshöjden är en trivsam bostadsrättsförening. Föreningen har mycket stor parkliknande bilfri innergård med lekplatser, förskola grillplatser och fotbollsplan. Garageplatser/parkeringsplatser finns att hyra via ett separat kösystem.

Henriksdalsringen är ett populärt bostadsområde med närhet till det mesta. Här finns ett eget mindre centrum med restaurang, matbutik, frisör mm. Barnvänligt område med många grönområden och lekparker. Utmärkta kommunikationer med SL till Slussen, och Stockholm City. Sickla köpkvarter och Nacka Forum nås lätt. För större utbud av shopping och service ligger Sickla köpkvarter på kort gångavstånd. Södermalm och innerstadspulsen ligger även det på kort promenad-/ cykelavstånd.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Henriksdalsringen 41, Såld i Henriksdalsberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad