Såld

Henriksdalsberget, Nacka

Henriksdalsringen 23

Slutpris: 3 300 000 kr

Henriksdalsringen 23

Välplanerad lägenhet med fint ljusinsläpp!
- Stor inglasad balkong på markplan
- Goda förvaringsmöjligheter
- Garage i föreningen
- Gångavstånd närbutik, ICA, pizzeria, frisör, restaurang
- Nära till city, sickla köpkvarter och Södermalm
- Fantastiska naturområden
- Goda kommunikationer

Tack vare den välplanerade planlösningen med fönster i två väderstreck blir bostaden genomgående ljus och ger en påtaglig känsla av rymd. De sociala ytorna är inbjudande och i vardagsrummet finns en naturlig plats för en större soffgrupp och med tillhörande del för matplats. Sovrummen är väl tilltaget med god förvaring samt plats för övrigt möblemang. Tre sovrum, badrum och bra förvaring är bara några fördelar med att bo här! Köket har en stilren inredning i vitt med social matplats för trevliga måltider. Lägenheten har ett trevligt läge, med gångavstånd till affärer och restauranger och närhet till grönområden.

Lägenheten är registrerad som en trea men i nuläget nyttjas som en fyra rummare.

BRF Utsikten 1-35 är en trivsam bostadsrättsförening. Föreningen erbjuder flera trevliga gemensamhetsutrymmen såsom gästlägenhet, hobbyrum, bibliotek och innergård med lekplats. Garageplatser/parkeringsplatser finns att hyra genom ett separat kösystem.

Henriksdalsringen är ett populärt bostadsområde med närhet till det mesta. Här finns ett eget mindre centrum med restaurang, matbutik, frisör mm. Barnvänligt område med många grönområden och lekparker. För större utbud av shopping och service ligger Sickla köpkvarter på kort gångavstånd. Södermalm och innerstadspulsen ligger även det på kort promenad-/ cykelavstånd.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Henriksdalsringen 23, Såld i Henriksdalsberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad