Såld

Henriksdalsberget, Nacka

Henriksdalsringen 13

Slutpris: 3 300 000 kr

Henriksdalsringen 13

Välplanerad mini trea med magisk utsikt över Saltsjön och Djurgården.

Välplanerad lägenhet, helt insynsskyddad och magisk utsikt över Saltsjön och Djurgården. Söker ni efter en våning utöver det vanliga har ni äntligen hittat rätt.

- Magisk utsikt över Djurgården, Stockholms inlopp
- Insynsskyddad
- Stor balkong mot innergård
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Garage i föreningen
- Gångavstånd närbutik, ICA, pizzeria, frisör, restaurang
- Nära till city, sickla köpkvarter och Södermalm
- Fantastiska naturområden
- Goda kommunikationer

Lägenheten är mycket välplanerad med ett stort och luftigt vardagsrum där man får plats med allt från större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang. Från vardagsrummet kommer man till sovrummet som rymmer större säng och garderobsutrymmen. Från sovrummet kommer man ut till balkongen som ligger i ett härligt solläge med utsikt ner mot den barnvänliga och grönskande innergården. På balkongen får man plats med både liten sittgrupp och gröna växter. Köket har en stilren inredning och köksluckor är gjorda av rostfritt stål. Här har man mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen samt en matplats vid fönstret till 4-6 personer. Stort badrum med wc, badkar och vädringsfönster.
Bostaden är registrerad som en 2:a men i dagsläget nyttjas som en 3:a.

Lägenheten har ett trevligt läge, med gångavstånd till affärer och restauranger och närhet till grönområden.
BRF Utsikten 1-35 är en trivsam bostadsrättsförening. Föreningen erbjuder flera trevliga gemensamhetsutrymmen såsom bastu/relax, gästlägenhet, föreningslokal och innergård med lekplats. Garageplatser/parkeringsplatser finns att hyra via ett separat kösystem.

Henriksdalsringen är ett populärt bostadsområde med närhet till det mesta. Här finns ett eget mindre centrum med restaurang, matbutik, frisör mm. Barnvänligt område med många grönområden och lekparker. För större utbud av shopping och service ligger Sickla köpkvarter på kort gångavstånd. Södermalm och innerstadspulsen ligger även det på kort promenad-/ cykelavstånd.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Henriksdalsringen 13, Såld i Henriksdalsberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad