Kommande bostad

Henriksdalsberget, Nacka

Henriksdalsringen 121, 7tr

Pris enl ök
area icon Yta
  • 81 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 500 kr/mån
floors icon Våning
  • 7 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1969-1971
Henriksdalsringen 121, 7tr

Trivsam trea med inglasad balkong högst upp i huset!

Välkommen till en trivsam trea om 81 välplanerade kvadratmeter. Här bor du på högt och insynsfritt läge högst upp i huset. Bostaden har en hemtrevlig känsla med nyrenoverade ytskikt, nyrenoverat kök och en härlig inglasad balkong. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt goda förvaringsmöjligheter i flera garderober och klädkammare. Generöst vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro samt ett rymligt arbetsrum. Stilrent kök som inspirerar till matlagning med matplats intill fönster. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek. Helkaklat badrum med tvättpelare samt en separat gäst-wc. Här bor du på vackra Henriksdalsberget med närhet till vackra promenadstråk och ett litet centrum med all behövlig service.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Henriksdalsringen 121, 7tr, Kommande i Henriksdalsberget, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad