Såld

Henriksdalsberget, Nacka

Henriksdalsringen 109

Slutpris: 3 800 000 kr

Henriksdalsringen 109

Välplanerad lägenhet med högt läge, helt insynsskyddad och vacker utsikt.

- Högst upp i huset
- Topp renoverat
- Trevlig utsikt mot vatten
- Insynsskyddad
- Stor inglasad balkong
- Klädkammare
- Gästtoalett
- Goda förvaringsmöjligheter
- Renoverat badrum med egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare
- Garage i föreningen
- Gångavstånd närbutik, ICA, pizzeria, frisör, restaurang
- Nära till city, sickla köpkvarter och Södermalm
- Fantastiska naturområden
- Goda kommunikationer

Tack vare den välplanerade planlösningen med fönster i två väderstreck blir bostaden genomgående ljus och ger en påtaglig känsla av rymd. Bostaden har gått igenom genomgående renovering. Välplanerade ytor erbjuder ett generöst vardagsrum. Två sovrum, gästtoalett, badrum med egen tvättdel och klädkammare med bra förvaring är bara några fördelar med att bo här! Köket har en stilren inredning i vitt med rostfria beslag med social matplats för trevliga måltider.

Lägenheten har ett trevligt läge, med gångavstånd till affärer och restauranger och närhet till grönområden.
BRF Svindersvik är en trivsam bostadsrättsförening. Föreningen erbjuder flera trevliga gemensamhetsutrymmen såsom bastu/relax, gästlägenhet, föreningslokal och innergård med lekplats. Garageplatser/parkeringsplatser finns att hyra via ett separat kösystem.

Henriksdalsringen är ett populärt bostadsområde med närhet till det mesta. Här finns ett eget mindre centrum med restaurang, matbutik, frisör mm. Barnvänligt område med många grönområden och lekparker. För större utbud av shopping och service ligger Sickla köpkvarter på kort gångavstånd. Södermalm och innerstadspulsen ligger även det på kort promenad-/ cykelavstånd.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad