Såld

Henriksdalsberget, Nacka

Henriksdalsringen 1

Slutpris: 5 395 000 kr

Henriksdalsringen 1

VISNING 16/6 INSTÄLLD! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR INFORMATION.
Välkommen hem till stor lägenhet med fantastisk planlösning!

- Två badrum
- Helt insynsskyddad
- Inglasad balkong
- Egen tvättstuga i lägenheten
- Goda förvaringsmöjligheter
- Badrum med vädringsfönster
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Garage i föreningen
- Gångavstånd närbutik, ICA, pizzeria, frisör, restaurang
- Nära till city, sickla köpkvarter och Södermalm
- Fantastiska naturområden
- Goda kommunikationer

Söker ni efter en våning utöver det vanliga har ni äntligen hittat rätt. Ljus och trivsam genomgående lägenhet med stor inglasad balkong i lugn västerläge.

När man kliver in genom ytterdörren möts man av en stor hall som leder vidare ut i resten av hemmet. Samtliga rum är planerade med fingertoppskänsla och är ypperligt anpassade för familjelivet. Fyra sovrum, två badrum, tvättstuga och klädkammare med bra förvaring är bara några fördelar med att bo här! Köket erbjuder fantastisk rymd med goda arbetsytor, förvaring samt utrymme till stor matplats. Lägenheten har ett trevligt läge, med gångavstånd till affärer och restauranger och närhet till dammen och grönområden. Här bor ni lugnt och bekvämt i ett mycket attraktivt och havsnära läge.

BRF Utsikten 1-35 är en trivsam bostadsrättsförening. Föreningen erbjuder flera trevliga gemensamhetsutrymmen såsom gästlägenhet, hobbyrum, bibliotek och innergård med lekplats. Garageplatser/parkeringsplatser finns att hyra genom ett separat kösystem.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Henriksdalsringen 1, Såld i Henriksdalsberget, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad