Såld

Ekeby, Uppsala

Helsingforsgatan 117

Slutpris: 3 100 000 kr

Helsingforsgatan 117

Tilltalande marklägenhet i fint skick med uteplats och egen ingång

Välkommen till denna mycket fina och ljusa lägenhet med egen ingång och radhuskänsla. Trevlig uteplats med trädäck och skön dag- och eftermiddagssol. Här bor ni på en lugn och barnvänlig gård nära flera lekplatser, förskola, skolor och mataffärer. Närhet har ni även till fina naturmiljöer, koloniträdgårdar samt skid- och motionsspår i Hågadalen. Goda parkeringsmöjligheter inom föreningen. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett förråd i förrådslänga.

Lägenheten har genomgående askparkettgolv. Planlösningen ger er entré/hall med förvaring och ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Vidare får ni här kök med bra matplats, två bra sovrum och ett rejält vardagsrum med utgång till uteplatsen.

Mycket populär och välskött förening med en trevlig och lugn gårdsmiljö med cykelbanor och bilfria gångvägar. Bra busskommunikationer mot City.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Helsingforsgatan 117, Såld i Ekeby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad