Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Heimdalsgatan 6, 3 tr

Slutpris: 10 750 000 kr

Heimdalsgatan 6, 3 tr

Charmig sekelskifteslägenhet med fantastiska originaldetaljer i Vasastan!

Upptäck den perfekta möjligheten att skapa ditt drömhem i Vasastan på Heimdalsgatan 6! Denna fantastiska sekelskifteslägenhet bjuder på många vackra originaldetaljer som ger en genuin känsla. Höga golvsocklar, speglade dörrar och fönster, burspråk och trätiljor längs med golven ger en karaktär som verkligen imponerar.

Med ett härligt vardagsrum och gott om sällskapsytor finns det gott om utrymme att umgås med vänner och familj. Köket är funktionellt och har utgång till balkongen som erbjuder en avkopplande utomhusmiljö. De två sovrummen ger utrymme för avkoppling och vila, med tillräckligt med förvaring och vackra kakelugnar för extra karaktär. Separata wc och duschrum gör lägenheten praktisk och lättanvänd.

Föreningen är stabil och har precis färdigställt installationen av hissen och byggt ut vinden. På Heimdalsgatan bor du på en utmärkt adress i Vasastan, med fina omgivningar och utan insyn. Nära till Hagaparken, med sin vackra natur och Brunnsvikens promenadstråk, är detta en oas i stadens livliga puls.

God kommunikation med buss nr 2 som stannar utanför porten och kort promenad till Odenplan med pendeltågsstation, T-banans gröna linje och flera busslinjer gör läget mycket bekvämt för pendlare och de som vill utforska Stockholm. Med lite renovering kommer denna lägenhet bli helt fantastisk och en riktig pärla i Vasastan. Missa inte denna unika chans att skapa ditt drömhem!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Heimdalsgatan 6, 3 tr, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad