Såld

Tollare, Nacka

Hedenströms väg 15, 4/4 tr

Slutpris: 5 600 000 kr

Hedenströms väg 15, 4/4 tr

Områdets bäst planerade 4:a med en hemtrevnads charm och stora sociala ytor. Högst upp i huset!

Detta är en välplanerad 4-rummare med en hemtrevlig charm och stora sociala ytor. Detta är ett hem att trivas i!

- Garageplats finns tillgängligt direkt
- Två stora balkonger
- Externt förråd på 4 kvm finns tillgängligt
- Övernattningslägenhet finns
- Stabil ekonomi, vilket är extra viktigt idag
- Välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 4-rummare i populära Tollare. Bostaden har en mycket bra planlösning, stora och öppna rum och två stora balkonger med sjöutsikt på vardera sida av lägenheten! Området är fantastiskt med närhet till natur och vatten. En garageplats är tillgänglig.

När man kommer in i bostaden möts man av en trevlig och luftig hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här finns härliga ytor som enkelt rymmer en stor soffgrupp, tv-möbler och ett stort matbord för större middagsbjudningar. Härifrån nås även en av bostadens stora balkonger som ligger i västerläge med sol från eftermiddag till kväll.

Köket har mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen med vita skåpsluckor och ljus bänkskiva i laminat. Vita vitvaror i köket är påkostade med en fullstor kyl och frys, inbyggd mikro och varmluftsugn, diskmaskin och induktionshäll. Det finns också en stor matplats för hela familjen.

Bostaden har tre bra sovrum. Ett master bedroom med gott om garderobsutrymme och plats för en stor dubbelsäng. Från sovrummet når man balkongen som ligger i ett härligt österläge med behaglig förmiddagssol för morgonfikat med utsikt över Lännerstasundet. Balkongen är stor och rymmer enkelt en sittgrupp och gröna växter, den är dessutom inglasad vilket gör det till ett mysigt uterum. Utanför master bedroom finns också en stor klädkammare. Det andra sovrummet är också rymligt och lättmöblerat med plats för en större säng och andra möbler. Det tredje sovrummet nås från hallen och är tilltaget med plats för säng, skrivbord och garderob.

Badrummet är stort och fräscht med stilrena färger, grått klinker och helkaklade väggar i vitt. Det är utrustat med wc, dusch (plats för badkar), handfat, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det finns bra förvaring i form av skåp. Det finns också en extra WC i bostaden med handfat.

Bostaden har genomgående ekparkettgolv förutom i badrummet där det ligger vacker klinker.
Till bostaden hör ett källarförråd. Går att hyra extra förråd.

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hedenströms väg 15, 4/4 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad