Såld

Tollare, Nacka

Hedenströms väg 11, 5/5 tr

Slutpris: 5 000 000 kr

Hedenströms väg 11, 5/5 tr

Områdets bäst planerade 4:a med en hemtrevnads charm och stora sociala ytor. Högst upp i huset!

Fantastiskt bra planerad 4:a högst upp i huset med påkostade tillval som släpper in ett otroligt ljus både från öster och väster. Ingen insyn i bostaden och planlösningen är optimal. Stora öppna rum samt två stora balkonger med sol hela dagarna. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong i ett härligt västerläge. Balkongen är stor och rymmer en sittgrupp, grill och gröna växter.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpluckor och bänkskiva i svart sten. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys i rostfritt stål, inbyggd micro och ugn i bekväm arbetshöjd, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har tre sovrum. Ett master bedroom som rymmer större dubbelsäng med goda garderobsutrymmen i intilliggande klädkammare. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt österläge med behaglig förmiddagssol och fin utsikt ner mot vattnet vid Lännerstasundet. Vid master bedroom finns en stor klädkammare med praktiskt ELFA garderobssystem. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter och en grill. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms större säng och annat möblemang. Bostadens tredje sovrum är lite mindre men det får plats med en dubbelsäng, garderob och ett mindre skrivbord.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grå/beiga klinkergolv och grå/beiga helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, badkar med dusch, handfat, golvvärme samt påkostad tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp. Bostaden har också en gästtoalett med handfat och toalett.

Båtplats finns då och då lediga i området några hundra meter från bostaden. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och Sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme.

Ett förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

- Högst upp i huset
- Stabil ekonomi, vilket är extra viktigt idag
- Två stora balkonger med fin utsikt och sol hela dagen
- Till bostaden ingår ett förråd om ca 4 kvm
- Parkering i garage finns att tillgå direkt
- Övernattningslägenhet finns att hyra
- Gym, Yogastudio, Närlivs, bageri utanför porten, restaurang Bruket nere vid vattnet
- Buss går precis utanför porten

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad