Såld

Danviksklippan, Stockholm

Hästholmsvägen 17, 5tr

Slutpris: 3 350 000 kr

Hästholmsvägen 17, 5tr

Bostad att trivas i med balkong i söder och med fantastiska vyer ett stenkast från stan

Bostad att trivas i med balkong i söder där du kan njuta av solen hela dagen och med fantastiska vyer därtill ett stenkast från stan!

- Stambytt
- Potentiell 2:a
- Gott om förvaring
- Balkong i söderläge
- Fönster i flera väderstreck
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Kombinerad tvättmaskin & torktumlare i bostaden

Vidsträckt utsikt över takåsar och vatten samt balkong i soligt söderläge! Fantastiskt ljus bostad tack vare dess ljusinsläpp från fönstren i flera väderstreck. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med påskostad finish, snyggt kök och stambytt badrum där du förutom dusch också finner en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I bostaden finner du gott om förvaring i dess garderober och till bostaden hör dessutom ett förråd. Populär förening med gemensam takterass med otrolig utsikt och dessutom centralt lummigt läge. Här bor du både nära stan med gångavstånd till Södermalm och närheten till naturen i Nacka med gångavstånd till Hammarby Sjöstad.

Upptäck förtrollande Danviksklippan – ditt framtida hem i hjärtat av Sofia församling och närheten till Södermalm. Här erbjuds en exklusiv oasliknande tillvaro med enastående panoramautsikt över ett av Stockholms mest ikoniska landmärken. Upplev fördelarna med närheten till både natursköna omgivningar och glittrande vatten, samtidigt som du har Södermalm som din närmaste granne.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hästholmsvägen 17, 5tr, Såld i Danviksklippan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad