Såld

Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka

Harpungatan 6

Slutpris: 4 400 000 kr

Harpungatan 6

Friköpt medelhavsinspirerat radhus på familjevänliga Fiskarhöjden med två uteplatser och fyra sovrum

Friköpt medelhavsinspirerat radhus på familjevänliga Fiskarhöjden med två uteplatser och fyra sovrum

- Ny el
- Braskamin
- Två badrum
- Fyra sovrum
- Två uteplatser
- Separat förråd
- Garage och parkeringsplats

Varmt välkommen till ett familjevänligt radhus på Fiskarhöjden i Saltsjöbaden. Väl beläget i insynsskyddat läge och med en härlig känsla av ljus och rymd tack vare dess genomgående ljusinsläpp. Här bor du nära såväl vattnet och naturen samt kommunikationer som tar dig till city på 15min, butiker och 5min gång ner till Centrum samt marina. Stor och fräsch bostad som passar barnfamiljen perfekt.

Här välkomnas du av en trevlig terass där du kan ha härliga grillmiddagar och samtidigt njuta av kvällssolen tillsammans med ditt sällskap.

Entréplan med öppna sociala ytor och ett generöst familjekök som är fullt utrustat maskinellt med goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Bostadens ena helkaklade badrum ligger beläget i anslutning till hallen. Vidare från köket finner ni bostadens väl tilltagna vardagsrum med plats för hela familjen. Vardagsrummet förlängs av en stor terass till där du kan avnjuta din frukost i härlig morgonsol och njuta av all din egna plantering runtom.

På övervåningen finner vi fyra stycken rofyllda sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober. Från master bedroom når vi också bodstadens väl tilltagna balkong. På övre plan finner vi också en rejäl klädkammare/förråd, husets största helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt anslutningen till vinden.

Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Harpungatan 6, Såld i Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka Planlösning från Harpungatan 6, Såld i Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad