Såld

Kungsholmen, Stockholm

Hantverkargatan 79B, 5tr

Slutpris: 18 500 000 kr

Hantverkargatan 79B, 5tr

Etagelägenhet med en magisk utsikt över Kungsholmens takåsar!

På ett högt och ostört läge med en vacker utsikt över takåsar väntar en väldisponerad etagelägenhet med både balkong och terrass. Detta drömlika hem kännetecknas av stilrena materialval, genomgående smakfull färgsättning och sin optimala planlösning med generösa sällskapsytor. Välbevarade sekelskiftesattribut som vackert fiskbensmönstrad ekparkett, kakelugn, öppen spis, änglatrappor och takbjälkar ger bostaden karaktär. Genomgående planlösning med stora eleganta fönster som släpper in rikligt med ljus och tillsammans med takhöjden på ca 3 meter en härlig rymd. Social och öppen planlösning med kök, matsal och vardagsrum i fil som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Köket är stilrent med bra förvaring och tack vare köksön kan du enkelt laga mat och samtidigt hålla dina förväntansfulla gäster sällskap. Bostaden erbjuder tre sovrum i bra storlek på entréplan där alla är belägna mot den tysta innergården och ett av sovrummen har utgång till den mysiga balkongen. På entréplan finns dessutom två helkaklade badrum, utrymme med tvättpelare och utmärkta förvaringsmöjligheter i flera garderober. Vidare på övre plan finns ett helkaklat badrum, sovrum och ett allrum som kan disponeras som sovrum om så önskas. Som en förlängning av allrummet nås den härliga terrassen i västläge som kan möbleras efter önskemål och fina utrymmen för odlingar finns för dig med gröna fingrar. Här får ni många minnesvärda stunder med både lunch och middag i solen samt magiska solnedgångar över Kungsholmens takåsar. Belägen i välskött äkta förening med låg belåning och som äger marken. För medlemmarna finns en tvättstuga, relaxavdelning med bastu, cykel-och barnvagnsrum samt en fin gemensam innergård med sittplatser och grillmöjligheter. Sammantaget en enastående bostad på Kungsholmen med fina förutsättningar att bo länge.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden nedanför gatan. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Någon minut bort finns Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service samt flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar. Närhet till Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet som bjuder på trevligt bad- och parkliv. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor.

Välkommen på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hantverkargatan 79B, 5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm Planlösning från Hantverkargatan 79B, 5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad