Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Hantverkargatan 7, 4tr

Slutpris: 14 800 000 kr

Hantverkargatan 7, 4tr

Luftig fyrarummare med makalös vy över Stockholm!

Välkommen in till denna stora och välplanerade bostad om 125 kvm fördelade på fyra rum och kök med en härlig takhöjd och fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden karaktäriseras av sin rymd, en vacker fiskbensparkett, stora spröjsade fönster med djupa nischer och sin makalösa utsikt över Riddarfjärden och några av Stockholms mest kända siluetter. Belägen på populära Hantverkargatan på Kungsholmen bor ni i ett lugnt område med närhet till allt vad city har att erbjuda.

I denna bostad bor ni både spatiöst och bekvämt med en känsla av exklusivitet. Hallen bjuder in med hemtrevligt välkomnande tapeter och gott om utrymme för avhängning och förvaring i en platsbyggd garderob. I innerhallen finns en gemytlig öppen spis och plats att inreda med loungemöbler för mysiga kvällar framför en sprakande brasa. Det som riktigt får denna lägenhet att stå ut från mängden är dess vardagsrum med ett skjutdörrsparti mot ett utav sovrummen som idag är inrett som allrum. I dessa luftiga rum finner ni en elegant fiskbensparkett, ett fantastiskt ljusinflöde från stora spröjsade fönsterpartier och en magisk utsikt över Stockholms Stadshus, Riddarholmskyrkan och Riddarfjärden. I sovrummet finns en fransk balkong som vetter mot Riddarfjärden som bidrar till charmant känsla av lyx. De stora rummen erbjuder plats att möblera helt efter tycke och smak.

Även köket karaktäriseras av en härlig rymd, öppenhet och vackert naturligt ljus som flödar in. Tillsammans med ett hemtrevligt parkettgolv skapas ett mycket trivsamt rum. Köket är fullt maskinellt utrustat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp med speglade luckor i trä. Den stora ytan gör köket till en naturlig mötesplats där utsökta måltider kan avnjutas tillsammans med nära och kära. Här finns även möjlighet att återskapa orginal planlösningen om man är i behov av fler sovrum. Det rum som idag används som sovrum har flera platsbyggda garderober med fina spegeldörrar, gott utrymme för en stor säng och annat önskat möblemang. Vidare återfinns i bostaden två badrum, varav en gästtoalett med handfat och WC samt ett större helkaklat badrum med bekvämligheter såsom badkar och tvättmaskin.

Föreningen
Brf Munklägret 11 bildades 1997 och år 2000 förvärvades fastigheten på Hantverkargatan 7-9. Idag består föreningen av 31 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Föreningens gemensamma utrymmen är tvättstuga, cykelförråd och gym. Välskött fastighet som totalrenoverades under 1999/2000.

Området
Kungsholmen består till mestadels av lugna bostadskvarter, huserar en mängd grönskande parker och härliga gångstråk utmed vattnet såsom vackra Norr Mälarstrand. Kungsholmen erbjuder också ett rikt kultur- och uteliv. Här finns mängder av mysiga caféer, restauranger av alla dess slag och ni hittar kultur som teatrar, filmfestivaler och annat. För den aktive finns gym, sporthallar och parkerna erbjuder en perfekt springtur. För soliga sommardagar finns flera badplatser inom gångavstånd. Flera skolor finns i området. T-centralen nås på några minuter från Rådhusets tunnelbanestation och där tar ni er enkelt vidare vart som helst i staden.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hantverkargatan 7, 4tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm Planlösning från Hantverkargatan 7, 4tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad