Såld

Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm

Hantverkargatan 18, 5tr

Slutpris: 19 750 000 kr

Hantverkargatan 18, 5tr

Elegant sekelskiftesvåning vid Kungsholmstorg med sex rum och södervänd takterrass!

Välkommen till denna unika bostad högt bland Stockholms takåsar. Med imponerande 176 kvm fördelat på 6 rum erbjuder denna bostad en oöverträffad kombination av elegans och funktionalitet. Med generösa sociala ytor, fyra sovrum och ett välplanerat kök med fantastiska arbetsytor är denna bostad inget annat än en fröjd! I lägenheten har man bevarat många charmiga sekelskiftesdetaljer såsom dörrar och bröstpaneler med speglar, snidade lister och spröjsade fönster med djupa nischer. På den mysiga takterrassen i söderläge kan utsikt över innergården och Stockholms takåsar avnjutas. Här bor ni i en förening med mycket god ekonomi alldeles invid Kungsholms torg.

Stig in genom dörrar med vackra speglar och möts av en atmosfär av tidlös elegans. Varje detalj är noggrant utvald. Spröjsade fönster med djupa nischer ger bostaden karaktär och släpper in ett härligt naturligt ljus.

Den luftiga salongen och matrummet är perfekta för sociala sammankomster. Här ryms en generös soffgrupp och ett matbord för minst åtta personer. Köket är mycket hemtrevligt, rymligt och välutrustat med generösa arbetsytor och högklassiga integrerade vitvaror. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Köksluckorna har speglar som går i harmoni med resten av den eleganta bostaden.

Från köket till salongen går en lång serveringsgång som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober och ett serveringsskåp. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden rymmer inte mindre än fyra sovrum, var och ett utformat för komfort och avkoppling. De eleganta detaljerna fortsätter även här, och varje sovrum är en fristad att koppla av i efter en lång dag.

En av höjdpunkterna är den privata takterrassen i söderläge, där du kan njuta av avkopplande stunder med utsikt över takåsarna. Här är det perfekta stället att avsluta dagen i lugn och ro eller att bjuda in vänner för en trevlig kväll.

Föreningen
Brf Vindruvan 7 registrerades 1984 och fastigheten förvärvades 1985. Föreningen är en äkta förening som äger marken och har en god ekonomi. Föreningen är lågbelånad (lån/kvm: 1040 kr/kvm) och har flera dolda tillgångar samt betydande lokalintäkter. Fastigheten bebyggdes 1912 och består av 1 flerbostadshus. Föreningen upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt fördelade 2 405 kvm lägenhetsyta samt 5 lokaler med hyresrätt fördelade på 832 kvm.

I föreningen finns gym, bastu- och relaxavdelning, gemensamhetslokal, tvättstuga, styrelserum, cykelrum och snickarbod för medlemmarna att använda.

Område
Här bor ni bland kullersten, grönskande parker och härliga gångstråk utmed vattnet. Kungsholmen erbjuder också ett rikt kultur- och uteliv. Här finns mängder av mysiga caféer, restauranger av alla dess slag och ni hittar kultur som teatrar, filmfestivaler och annat. För den aktive finns gym, sporthallar och parkerna erbjuder en perfekt springtur. För soliga sommardagar finns flera badplatser inom gångavstånd. Flera skolor finns i området.

Promenera över Kungsholmstorg, längs Norr Mälarstrands vackra strandpromenad bort till stora grönskande Rålambshovsparken. Njut av en drink på Orangeriet på Norr Mälarstrands hamnplats, ta en fika med fantastisk utsikt på Mälarpaviljongen eller inmundiga en bit mat på mysiga Petit France.

T-centralen nås på några minuter från Rådhusets tunnelbanestation och där tar ni er enkelt vidare vart som helst i staden.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Erik Lundkvist
Assisterande mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Erik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hantverkargatan 18, 5tr, Såld i Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad