Såld

Nåntuna, Uppsala

Handarbetsvägen 45

Slutpris: 4 320 000 kr

Handarbetsvägen 45

Välplanerat radhus i populära Nåntuna med inredd vind!

Välkommen till Handarbetsvägen 45! Ett radhus som sedan 2015 genomgått en omfattande renovering med stilrena materialval och som är belägen på en lugn återvändsgata med garageplats i länga.

Planlösningen erbjuder entréplan med hall som byggdes ut 2015, kök från 2015 med köksö och matplats för större sällskap. Härligt vardagsrum utgång till radhuset baksida, tvättstuga samt toalett. Övre plan med tre sovrum och ett badrum. Inredd vind från 2016 med möjlighet till hemmakontor, sovrum eller allrum för tonårsbarn. Tillhörande förråd används sedan 2018 som ett gästrum men kan enkelt användas som förråd för den som önskar mer förvaring.

Här bor ni i lugna och barnvänliga området Nåntuna nära till flertalet lekplatser, förskolor och Nåntunaskolan som är en grundskola med elever . Fina skogspromenader och stora grönområden med elljusspår finns runt knuten för den aktive. På promenadavstånd finner ni även en välsorterad ICA, pizzeria, frisör och bensinstation. Nära påfarter för den som pendlar med bil samt god kommunikation med buss alternativt med cykel finns populärt cykelstråk som tar er till stan.

Tillträde är planerat till mitten av Mars 2021.

Låt inte detta radhus glida dig ur händerna, kontakta ansvariga mäklare redan idag för att anmäla er till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Handarbetsvägen 45, Såld i Nåntuna, Uppsala Planlösning från Handarbetsvägen 45, Såld i Nåntuna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad