Såld

Centrum, Uppsala

Hamnesplanaden 6

Slutpris: 5 000 000 kr

Hamnesplanaden 6

Central hörnlägenhet högst upp i huset

Välkommen till denna välplanerade citylägenhet i hus med hiss från markplan. Du bor här högst upp i huset med ett ljust och trevligt hörnläge med vy mot Årummet. Här får du bl a rejält tilltagna rum med fina sällskapsytor, två badrum och en balkong med eftermiddags- och kvällssol. Andra trevliga detaljer som bör nämnas är lägenhetens fönsterbänkar i marmor och de djupare fönsternischerna som återfinns i en del av fönstren. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar även ett mycket rymligt vindsförråd.

Planlösningen erbjuder en hall i vinkel med förvaring, dusch/WC, vardagsrum med utgång till balkongen och ett fint kök med rymlig matplats. Nyrenoverat badrum med dusch. Vidare rymmer lägenheten två sovrum och ett rum som i nuläget används som allrum/arbetsrum med som på ett naturligt sätt kan göras om till sovrum för dig som önskar.

Stabil och välskött förening med bl a bastu och motionsrum. Bredband ingår i avgiften. Som boende på Hamnesplanaden 6 bor du i den absoluta citykärnan med nära till bl a Årummet, parkmiljöer, mataffärer och Uppsalas nöjes- och affärsutbud. Här bor du även med ett fantastiskt pendlarläge endast en kort promenad från Uppsala Resecentrum.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hamnesplanaden 6, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad