Såld

Mensättra, Nacka

Hagvägen 8

Slutpris: 6 300 000 kr

Hagvägen 8

Mysig enplanshus i familjevänligt område!

Välkommen till detta enplanshus beläget i populära Mensättra! Med en fantastisk placering på en trevlig tomt erbjuder denna bostad närhet till förskolor, naturområden och goda kommunikationer. Dessutom är det inte långt till ett köpcentrum för bekvämt shopping.

- Öppenspis
- Laddstolpe för elbil
- Uthyrningsdel
- Närhet till förskolor, naturområden och köpcenter
- Busshållplats ligger endast 2 min från huset
- Ett själfullt hus med säljarens ord

Med mycket av originalskicket kvar får du möjligheten att sätta din egen prägel på varje hörn av detta hus. Det är ett spännande och roligt projekt som väntar på dig! Ge din kreativitet fritt spelrum och skapa ditt drömhem. Vem kan beskriva en bostad bättre än säljaren? Vi låter säljaren berätta om bostaden med egna ord;

”Som föräldrar till två livliga småkillar, varav en rullstolsburen, kikade vi för ca trettio år sedan efter ett rymligt enplanshus! Ganska tidigt blev vi mycket förtjusta i detta hus på Hagvägen 8 som vi ofta promenerade förbi. Tyvärr hade vi inte möjlighet att köpa då men sex år senare blev vi de lyckliga nya ägarna!

Vi har nu haft lite mer än tjugo härliga år i vår ”drömkåk” på den trivsamma grusvägen i en lite avskild del av Orminge. Det trygga gamla huset har tagit väl hand om oss, våra söner och de hundar vi haft genom åren.

Varje prång har fyllt ett syfte, vi har flyttat runt i rummen vartefter behoven förändrats. Och hur vi än har använt rummen har vi alltid stortrivts!

Den nordvästra delen av huset har fungerat som egen bostad för sonen som har personlig assistans. Efter att han flyttat till en större och lämpligare bostad, har vi emellanåt hyrt ut den lilla lägenheten. Men de senaste åren har det varit ”hobby”rum och gästrum.

Andra sonens rum, direkt vid entrén, fick när han flyttat hemifrån bli ”sport-TV rum”! Vi har aldrig haft TV i vardagsrummet utan valt att umgås vid matbordet eller framför en brasa. TV tittandet blev ”Mellanrummets” funktion, men andra tycker kanske att det borde varit matrum?

Våra uteplatser har alltid känts generösa, det finns härliga viloplatser i varje väderstreck, och växthuset är ett trivsamt extrarum tidig vår och höst, när det inte är odling i gång. För den som gillar att odla finns möjligheten även utanför växthuset, i de uppbyggda lådorna intill berget.

För några år sedan tog vi äntligen tag i tvättstugan! Trodde vi… en vecka innan ombyggnaden skulle starta drog Covid-19 igång rejält och vi avbokade jobbet och gick i ide några år. Sedan orkade vi inte ta nya tag.

Nu planerar vi för vår ålderdom, i en mindre lägenhet och med kolonistuga! Vårt hus kan vid försäljning framstå som lite slitet, men vi ser det som möjligheternas hus. Vi önskar huset en god framtid med en ny familj att välkomna hem och skänka hemtrivsel och trygghet till”.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hagvägen 8, Såld i Mensättra, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad