Såld

Vasastan, Stockholm

Hagagatan 54 A

Slutpris: 3 800 000 kr

Hagagatan 54 A

Mysig tvåa med optimal planlösning om 35 kvm

Välkommen till denna charmiga 2:a om 35 kvm med balkong sydvästläge. I denna bostad har ni en trevlig social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett rymligt sovrum.

- Charmiga sekelskiftesdetaljer
- Generös takhöjd
- Tvättmaskin/torktumlare i lägenheten
- Närhet till all tänkbar service
- Promenadavstånd till såväl Odenplan som City
- Kort promenad nås Bellevueparken, Hagaparken samt Vasaparken
- Mycket goda kommunikationer med flertalet busslinjer, tunnelbana, pendeltåg samt flygbussar

En bostad i toppskick för såväl singlar som par då planlösningen är optimal med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett stambytt badrum, nytt renoverat kök samt ytskikt. I lägenheten finns tvättmaskin/torktumlare att tillgå i separat våtrumsanpassat utrymme. Njut även av flera charmiga sekelskiftesdetaljer såsom gedigna trägolv och en generös takhöjd. Bostaden är placerad med ett lugnt läge i gårdshuset samtidigt som ni har Vasastans underbara puls precis utanför porten. I föreningens lägenhetsregister är den upplåten som en 1 rok men disponeras idag som en 2 rok.

Brf Hagagatan 52-54 är en äkta förening som äger marken med totalt 54st lägenheter varav 5st är hyresrätter. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Stockholm Munin 5 och Stockholm Munin 6 som byggdes 1912.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hagagatan 54 A, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad