Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Gustavsbergs allé 20

Slutpris: 4 350 000 kr

Gustavsbergs allé 20

Trivsam lägenhet med optimal planlösning i populära Porslinskvarteren

Välkomna till denna trevliga gavellägenhet med perfekt planlösning och balkong i västläge. Belägen i Populära Porslinskvarteren nära restauranger, mataffärer, kommunikationer, natur och hav!

Lägenheten har en mycket trivsam planlösning med de sociala ytorna centrerat i mitten av bostaden och de fyra sovrummen fördelat i vardera hörn. Ljuset flödar fint genom hela lägenheten tack vare gavelläget med fönster i tre olika väderstreck. Här erbjuds gott om förvaring med garderober i varje rum tillsammans med en rymlig klädkammare i hallen. Interiörmässigt är det stilrent med genomgående ekparkett och ljusa väggar, snyggt kök från Ballingslöv i vita fronter och vitvaror från Cylinda. Ugn och micro i praktiskt högskåp och integrerad diskmaskin. Från köket är det halvöppen planlösning gentemot vardagsrummet som har goda möbleringsmöjligheter och flera väggar att dekorera fint. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i ett diskret och ombonat västläge. Sovrummen är bra planerade med generösa ytor som passar både de äldre och yngre barnen. Bostaden har ett större badrum samt en extra wc, båda helkaklade och i fint skick. Det stora badrummet är utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. I duschhörnan får du även plats med badkar vid behov. Utöver förvaringsmöjligheterna i sovrummen och hallen så finns ett exteriört förråd på vinden med hiss hela vägen upp. Här finns även barnvagnsrum för föreningens medlemmar att nyttja. På den grönskande och välskötta innergården finns härliga gräsytor, boulebana och sittbänkar tillsammans med två stora cykelrum och under innergården ligger föreningens garage. Allt för att stormtrivas.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gustavsbergs allé 20, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad