Såld

Ulleråker, Uppsala

Gustaf Kjellbergs väg 32

Slutpris: 4 200 000 kr

Gustaf Kjellbergs väg 32

Bo i nyare byggnad med äldre charm

Ljus och välplanerad genomgångslägenhet med goda sällskapsytor. Trots att lägenheten är belägen i en nyare byggnad finner du här detaljer som t ex serveringsgång och glasinnerdörrar som för tankarna till en äldre lägenhets charm och känsla. Högt och fritt läge på tredje våningen med hiss från markplan. Lägenheten erbjuder två balkonger. En större balkong med eftermiddags- och kvällssol samt en mindre balkong, mot gårdsmiljön, med viss morgonsol.

Lägenheten har en öppen planlösning, bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober samt fina parkettgolv. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd om ca 12 kvm.

Planlösningen ger dig entré/hall, ett Vedumkök med bra matplats och en serveringsgång till matrummet som även kan nyttjas som sovrum. Vardagsrum med utgång till den större balkongen och två sovrum. Här får du även en dusch/WC med tvättdel samt en gästtoa.

Stabil och välskött förening med en trevlig och skyddad gårdsmiljö med planteringar och grönytor. Ulleråker är ett lugnt och trevligt bostadsområde och precis intill din bostad hittar du mycket fina strövområden, skogspartier, parkmiljöer och lekplatser. För den med gröna fingrar finns Ulleråkers Odlarförening med närliggande odlingslotter intill ån. I området finner du bl a ett minilivs, förskola, låg- och mellanstadieskola samt gymnasium. I Rosendal finns bra serviceutbud av livsmedelsbutiker, blomsterhandel, apotek, caféer och restauranger samt stor träningsanläggning med bl a tennis och padelbanor. Vid SLU finner du ytterligare träningsanläggning Friskis & Svettis. Citykärnan når du via natursköna cykelvägar. Nära anslutning till E4:an för den som pendlar med bil och god bussförbindelse från området vidare ut i staden.

Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gustaf Kjellbergs väg 32, Såld i Ulleråker, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad