Såld

Ulleråker, Uppsala

Gustaf Kjellbergs väg 32

Slutpris: 6 200 000 kr

Gustaf Kjellbergs väg 32

Härligt ljus vindsvåning med en solig takterass och balkong

Välkommen till ett hem utöver det vanliga. Här bor du högst upp, i byggnad med hiss från markplan, med ett fritt läge med fin utsikt över parkmiljöer och skog. Denna genomgångslägenhet, som från början var en sexrummare, andas ljus och rymd och har en öppen planlösning med stora sällskapsytor och en takhöjd upp till 3,1 m. Takterrass med trätrall och ett mycket fritt och insynsskyddat läge. Här njuter du av solen från tidig lunch till kvällen. På den andra sidan av lägenheten har du en balkong med fritt läge och morgonsol. Bland andra detaljer som bör nämnas de praktiska skjutdörrarna som flera rum har samt lägenhetens mycket bra inre förvaring i klädkammare och garderober. Köksinredningen och samtliga fasta garderobsdörrar är i samma utförande från Vedum vilket skapar en röd tråd genom hela bostaden. Källarförråd om ca 14 kvm.

Bostaden som bjuder på en skön vindskaraktär, fördelar sig på en hall med förvaring och gäst-WC samt ett kök med en praktisk köksö som via en passage leder dig till matrummet. Matrummet ligger i anslutning till vardagsrummet med dess stora fönsterpartier. Från vardagsrummets båda ändar har du utgångar till takterrassen. Vidare får du här ett badrum med badkar, dusch, tvättmaskin och torktumlare samt tre bra sovrum varav de två större har gott om förvaring.

Stabil och välskött förening med en trevlig och skyddad gårdsmiljö med planteringar och grönytor. Ulleråker är ett lugnt och trevligt bostadsområde och precis intill din bostad hittar du mycket fina strövområden, skogspartier, parkmiljöer och lekplatser. För den med gröna fingrar finns Ulleråkers Odlarförening med närliggande odlingslotter intill ån. I området finner du bl a förskola, låg- och mellanstadieskola samt gymnasium. I Rosendal finns bra serviceutbud av livsmedelsbutiker, blomsterhandel, apotek, caféer och restauranger samt stor träningsanläggning med bl a tennis och padelbanor. Vid SLU finner du ytterligare träningsanläggning Friskis & Svettis. Citykärnan når du via natursköna cykelvägar. Nära anslutning till E4:an för den som pendlar med bil och god bussförbindelse från området vidare ut i staden.

Varmt välkommen att boka din visningstid redan idag.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gustaf Kjellbergs väg 32, Såld i Ulleråker, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad