Kommande bostad

Stenhagen, Uppsala

Grundstensvägen 4

  • Friliggande villa
6 500 000 kr
  • lamp and chair icon 8 rum och kök
area icon Yta
  • 173 m2 boarea
  • 827 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1990
Grundstensvägen 4

Två-planshus med grönskande tomt och carport i hemtrevligt läge!

I hemtrevligt läge finns snart möjlighet att förvärva detta hus i två plan med grönskande tomt och carport!

I perfekt läge i utkanten av stadens finner du detta familjehem. Här har fokus legat på att genomgående skapa trevliga sällskapsytor, som gjort att samtliga sällskapsrum placerats på nedre plan och sovrummen samt ett tv-rum finns på det övre. Här finns plats för alla! Bostaden är genomgående ljus med stora fönsterpartier i samtliga rum som låter ljuset flöda fritt. Du bibehåller dock ett privat och insynsskyddat läge. Med en bra planlösning har du här ett generöst vardagsrum som öppnar sig fint med dubbeldörrar mot matrummet med plats för vänner och familj såväl vardag som högtid. Köket är välutrustat och passar den med stort matintresse såväl som amatörkocken. På övre plan finner du samtliga fyra sovrum med ett stort allrum som binder ihop dem. Här kan barnen få sitt egna utrymme att nyttja vid önskemål. Vidare erbjuds du gott om förvaring med garderob eller klädkammare som angränsar till samtliga sovrum. Men det är inte bara husets insida som är tilltalande utan även utsidan. Här har du både balkong och uteplats för trevliga dagar i solen, samt en lättskött trädgård som gjord för barns lek.

I Stenhagen bor du i ett trivsamt område med närhet till allt du kan önska dig. Här befinner du dig som närmsta granne med naturen och strövområden i Hågadalen-Nåstens naturreservat. Från ytterdörren har du bara en kort promenad till härliga Kvarnbofallet samt bärskogar, svampplockning och öppna hagar. Här kan du ta avslappnande promenader, springa i joggingspåret, plocka svamp när löven faller eller varför inte åka längdskidor när vintern kommer!

Mycket kort avstånd till flertalet större lekparker, skolor, förskolor och bibliotek samt Stenhagens centrum med gott om serviceutbud hos t ex ICA Maxi stormarknad, Willys, systembolag, apotek, restauranger och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når du via 5:ans buss som går strax utanför tomten eller med en smidig cykeltur på endast 20 minuter. Vad mer kan man önska sig?

Varmt välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se

Intresseanmälan
Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Grundstensvägen 4, Kommande i Stenhagen, Uppsala Planlösning från Grundstensvägen 4, Kommande i Stenhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad