Såld

Ösbydalen, Värmdö

Grönsiskevägen 12

Slutpris: 2 800 000 kr

Grönsiskevägen 12

Lägenhet med radhuskänsla och trivsam uteplats!

Välkommen till denna trevliga lägenhet med radhuskänsla i idylliska området Ösbydalen. Här bor du i ett trivsamt och stilla läge med en fantastisk uteplats som är fint inramad av buskar, odlingar och staket. På uteplatsen finns ordentligt med yta för utemöbler, perfekt för trevliga luncher eller middagar under sommarhalvåret. Njut dessutom av solen som lyser på hela dagen från tidig förmiddag till sen kväll. Väl inne i bostaden är det välplanerat med trevliga sociala ytor och bra rum att möblera. I vardagsrummet har en vägg byggts för att skapa ett till sovrum. Optimalt för barnen, gäster eller som kontor. Tack vare fönster i motsatta väderstreck skapas ett skönt och harmoniskt ljusgenomsläpp i bostaden. De stora fönsterpartierna i vardagsrum och kök vetter ut mot den härliga uteplatsen. Vid entrédörren finns ytterligare en uteplats med fin trall och plats för fikabord. På den här sidan kan du njuta av de första soltimmarna och ännu mer odlingsmöjligheter.

Husen på Grönsiskevägen ligger inbäddade intill varandra med bilfria gångvägar samt en lekplats för barnen. Här bor du i ett trivsamt och stilla läge samtidigt som du har nära till allt från skolor, köpcenter, restauranger, naturreservat, sjöar och hav. Ett stenkast bort finns bland annat Ösby sjö där du med fördel kan ta med dig picknickkorgen och tillbringa varma sommardagar eller gå ner och ta ett kvällsdopp.

- Parkeringsplats som tillhör bostaden
- Två uteplatser
- Trevliga sällskapsytor
- Eget stort förråd med indragen el på uteplatsen
- Gångavstånd till skolor, naturreservat och sjö
- 5 minuters bilavstånd till all service du kan tänkas behöva

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Grönsiskevägen 12, Såld i Ösbydalen, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad