Såld

Fågelhöjden - Saltsjöbaden, Nacka

Gräsandsgatan 3

Slutpris: 5 300 000 kr

Gräsandsgatan 3

Genomgående fint kedjehus med minivilla-känsla på populära Fågelhöjden i Saltsjöbaden!

Genomgående fint kedjehus med minivilla-känsla på populära Fågelhöjden i Saltsjöbaden!

*KOMMANDE BOSTAD, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFO*

- Egen terass
- Fem sovrum
- Dubbla badrum
- Öppen planlösning
- Garage och p-plats under tak

Välkommen till idyllen på Fågelhöjden och detta friköpta kedjehus. Området bjuder på en härlig blandning av charmiga hus, planteringar och rabatter.

Huset har under åren renoverats med omsorg och känslan av detaljerna märks genom hela huset. Här finns rymliga gemensamma ytor och ett vackert kök i stilren stil. Både vardagsrum och kök vetter mot husets gård där man kan njuta av sommaren i ett ogenerat läge med vänner och familj. Badrum på markplan är något utöver det vanliga och ger en känsla av lyx med påkostade detaljer.
Från gården når man snabbt en lekplats och naturen har ni runt knuten!

I området finns även flera lekplatser och badplatser på gångavstånd. Även Saltsjöbadens GK ligger på gångavstånd. Ett paradis för barn att växa upp i där barn i alla åldrar leker tillsammans!

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gräsandsgatan 3, Såld i Fågelhöjden - Saltsjöbaden, Nacka Planlösning från Gräsandsgatan 3, Såld i Fågelhöjden - Saltsjöbaden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad