Såld

Spånga - Solhem, Stockholm

Gränsvägen 11

Slutpris: 7 700 000 kr

Gränsvägen 11

Rymlig familjevilla med pool i privat läge samt uthyrningsmöjlighet!

Med bra läge i eftertraktade Solhem på lugn återvändsgata hittar ni denna rymliga välunderhållna 2-plansvilla i souterräng. Perfekt för den större familjen! Här finns alla möjligheter då villan har hela 7 rum varav 4-5 sovrum. Huset har även en uthyrningsdel på nedre etage med separat entré. Perfekt för den större familjen, generationsboendet eller om du önskar hyra ut för att sänka din månadskostnad. Huset genomsyrar en känsla av kvalitet och rymd med härliga sällskapsutrymmen och två eldstäder. Trädgårdstomt med pool i privat läge samt inglasat uterum som rymmer många gäster. Här finns även ett praktiskt garage med elport i entréplanet med direktaccess in i huset.

Med närhet till både Spånga centrum och intilliggande Spånga station finner du goda kommunikationer och ett stort utbud av både butiker och restauranger. Nära till förskolor, skolor och lekparker.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gränsvägen 11, Såld i Spånga - Solhem, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close