Såld

Östhammar, Östhammar

Granskäret 34

Slutpris: 5 825 000 kr

Granskäret 34

Idylliskt sjöställe vid Granfjärdens strand - En fridfull oas utanför Östhammar

Välkommen till Granskäret 34, ett förtrollande sjöställe vid stranden av den natursköna Granfjärden utanför Östhammar. Denna charmiga fastighet sträcker sig över ca 9 hektar och inkluderar 7 hektar skog och 2 hektar åkermark. Jakträtt med tillgång till över 1000Ha mark ingår liksom fiskerätt.

Granskäret 34 är beläget på en utstickande udde som sträcker sig ut i Granfjärden. Här kan du uppleva en fridfull atmosfär och njuta av den omgivande naturens skönhet. Med en privat brygga och egen strand har du bekväm tillgång till vattnet, vilket ger möjlighet till avkoppling och små båtutflykter.

Bostadshuset är ett vackert trähus från 1906 med en yta på 149 kvadratmeter. Med 5 rum och kök erbjuder det gott om utrymme för både avkoppling och social samvaro. Här finns tre rymliga sovrum för en god natts sömn. Förutom att husets uppvärmning via jordvärme ger en ekonomisk fördelaktig energikostnad finns även en nyinstallerad braskamin bidrar till en varm och inbjudande atmosfär.

Den natursköna uteplatsen erbjuder en vidsträckt utsikt över vattnet och blir en perfekt plats att koppla av och njuta av omgivningarna. Här kan du njuta av utomhusmåltider eller bara sitta och beundra den vackra omgivande naturen.

På fastigheten finns flera uthus som för närvarande används som gästhus, förråd, garage och även ett litet stall för hästarna som ägaren har. Dessa uthus ger extra flexibilitet och möjligheter att anpassa fastigheten efter dina behov och intressen.

Fastigheten ligger endast några kilometer från Östhammar, vilket ger närhet till bekvämligheter som affärer och restauranger. Du kan njuta av den lugna och privata atmosfären på Granskäret 34 samtidigt som du har tillgång till det du behöver i närheten.

Upplev naturens skönhet och njut av stillheten vid Granskäret 34. Denna unika fastighet erbjuder en idyllisk tillflyktsort vid stranden av Granfjärden där du kan skapa minnen och uppleva det bästa av den omgivande naturen.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Granskäret 34, Såld i Östhammar, Östhammar Planlösning från Granskäret 34, Såld i Östhammar, Östhammar Planlösning från Granskäret 34, Såld i Östhammar, Östhammar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad