Till salu

Gränby backe, Uppsala

Gränbyvägen 4B

  • price tag icon 6 491 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 195 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 108 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 491 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2012-14
Gränbyvägen 4B

TVÅ BALKONGER, NÄRHET TILL GRÄNBY CENTRUM, HISS FRÅN MARKPLAN OCH GOTT OM FÖRVARING!

Varmt välkomna till denna rymliga fyrarummare med dubbla balkonger - varav den ena inglasad, hiss från markplan och närhet till det breda serviceutbudet som Gränby Centrum erbjuder. Lägenheten har genomgående en hög standard och erbjuder av stora sociala ytor med ett härligt ljusinsläpp!

Planlösningen erbjuder tre sovrum, genomgående gott om förvaring i garderober och klädkammare, två helkaklade badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två härliga balkonger.

Välskött HSB-förening med god ekonomi. Förutom de ypperliga förvaringsmöjligheterna i lägenheten har varje lägenhet ett källarförråd. Föreningen har dessutom en övernattningslägenhet som de boende kan boka!

Här bor ni citynära med ett mycket trevligt läge med närhet till såväl city som Gränby Centrum. Gränby Centrum erbjuder all tänkbar service som restauranger, caféer, matbutiker, biograf samt utmärkt shopping. På bekvämt promenadavstånd finner du Gränbyparken med stora grönområden, livsmedelsbutiker och 4-H gård. Belysta cykel- och promenadvägar till och från city. Utmärkt pendlarläge med täta bussförbindelser och kort körsträcka till E4:ans norra påfart.

Välkommen!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Gränbyvägen 4B, Till salu i Gränby backe, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad