Till salu

Gränby, Uppsala

Gränby bilgata 26

  • price tag icon 6 271 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 795 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 104 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 271 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022-2023
Gränby bilgata 26

Sällsynt etagevåning med dubbla balkonger, -badrum och ingångar!

Välkommen till en sällsynt etagevåning med dubbla badrum, balkonger och ingångar. Planlösningen erbjuder dig
kök och vardagsrum delvis öppen planlösning med utgång till en utav balkongerna. Vidare finns tre sovrum i bra storlek varav master bedroom med utgång till den andra balkongen, två badrum varav det ena med tvättmöjligheter samt en klädkammare. Lägenhetens två ingångar nås enkelt med hiss ifrån markplan.

Här bor du i nyproducerade Brf Meteorologen 1 byggd av JM med närhet till Gränbystadens stora serviceutbud som bland annat kan erbjuda över 160 butiker, samt flera cafeér och restauranger. Här har du även nära till naturen i både Gränbyparken och Källparken.

Föreningens takterrass erbjuder en magnifik utsikt över Uppsala där du kan umgås med dina vänner och grannar. Innergården som är inramad av de två huskropparna ger dig en lugn plats med gott om utrymme för gemenskap.

Från Meteorologen tar du dig enkelt med buss in till Uppsalas city på 10 minuter och med cykel tar det bara ca 12 minuter. Med bil kommer du snabbt och smidigt vidare ut på E4:an eller Bärbyleden.

Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Observera att bilderna är ifrån en liknande lägenhet.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Gränby bilgata 26, Till salu i Gränby, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad