Såld

Gränby, Uppsala

Gränby bilgata 26

Slutpris: 1 500 000 kr

Gränby bilgata 26

Yteffektiv tvåa med stor balkong i sydostläge

Välkommen till denna yteffektiva tvåa med stor balkong i ett fritt och härligt sydostläge. Planlösningen erbjuder dig hall med praktisk förvaring i stor skjutdörrsgarderob, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till lägenhetens balkong, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt helkaklat badrum.

Här bor du i JMs nybyggda förening Meteorologen med närhet till Gränbystadens stora serviceutbud som bland annat kan erbjuda över 140 butiker, samt flera cafeér och restauranger. Här har du även nära till naturen i både Gränbyparken och Källparken.

Föreningens gemensamma takterrass erbjuder en magnifik utsikt över Uppsala där du kan umgås med dina vänner och grannar. Innergården som är inramad av de två huskropparna ger dig en lugn plats med gott om utymme för gemenskap.

Från Meteorologen tar du dig enkelt med buss in till Uppsalas city på 10 minuter och med cykel tar det bara ca 12 minuter. Med bil kommer du snabbt och smidigt vidare ut på E4:an eller Bärbyleden.

Läs mer om Meteorologen på JMs projektsida: https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/granby-backe/meteorologen/

Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information

Varmt välkommen på visning!

Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gränby bilgata 26, Såld i Gränby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad