Till salu

Gränby, Uppsala

Gränby bilgata 26

1 595 000 kr
area icon Yta
  • 48 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 898 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022-2023
Gränby bilgata 26

Tvåa i markplan med stor uteplats om 15 kvm i nordvästläge

Välkommen till denna välplanerade tvåa med stor uteplats om 15 kvm mot föreningens trevliga innergård. Planlösningen erbjuder dig hall med praktisk förvaring i stor skjutdörrsgarderob, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till lägenhetens stora uteplats, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt helkaklat badrum.

Här bor du i JMs nybyggda förening Meteorologen med närhet till Gränbystadens stora serviceutbud som bland annat kan erbjuda över 140 butiker, samt flera cafeér och restauranger. Här har du även nära till naturen i både Gränbyparken och Källparken.

Föreningens takterrass erbjuder en magnifik utsikt över Uppsala där du kan umgås med dina vänner och grannar. Innergården som är inramad av de två huskropparna ger dig en lugn plats med gott om utymme för gemenskap.

Från Meteorologen tar du dig enkelt med buss in till Uppsalas city på 10 minuter och med cykel tar det bara ca 12 minuter. Med bil kommer du snabbt och smidigt vidare ut på E4:an eller Bärbyleden.

Läs mer om Meteorologen på JMs projektsida: https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/granby-backe/meteorologen/

Planerat tillträde september/oktober 2023. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information

Varmt välkommen på visning!
OBS! visningen sker i JMs visningslägenhet på Torngatan 3.

Intresseanmälan

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad