Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Götgatan 2

Slutpris: 3 195 000 kr

Götgatan 2

Rymlig 2,5:a med vackert nylagt fiskbensparkett och balkong mot lummig innergård.

TVÅ INGÅNGAR // BALKONG // ATTRAKTIVT LÄGE I FRÄMRE LUTHAGEN

Med ett utmärkt läge i Främre Luthagen finns nu tillfälle att förvärva väldisponerad 2,5:a med generös takhöjd intill vackra årummet. Belägen på första våningen i fastighet från 30-talet, ritad av stadsarkitekt Gunnar Leche. Härlig balkong mot föreningens lummiga innergård.

Välskött bostadsrättsförening med en vacker och inbjudande trädgård och med bra gemensamhetsutrymmen i källaren såsom tvättstuga, bastu och hobbyrum. Lägenhetsinnehavaren nyttjar tre källarförråd och två vindsförråd.

Här bor du i den populära främre delen av Luthagen med närhet till studentnationer och universitet samt city med alla dess caféer, pubar och restauranger samt goda servicemöjligheter. "Runt knuten" finns Fyrisån med bryggor att slappa på samt med grönområden och mysiga cykel- och promenadstråk nära intill. Populär ICA-affär nås via en dryg minuts promenad och strax bortom den finns den rogivande Vasaparken. Mycket nära finns promenadvägar utefter Fyrisån och inte alltför långt bort finns också Stabbyskogen med motionsspår och via en promenad på drygt tio minuter tar du dig till Resecentrum för vidare transport.

Låt inte denna pärla glida dig ur händerna, kontakta ansvariga mäklare redan idag för att anmäla er till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Götgatan 2, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad