Såld

Rickomberga, Uppsala

Gösta Wahlströms väg 12

Slutpris: 2 500 000 kr

Gösta Wahlströms väg 12

Ljus gavellägenhet belägen i byggnad med hiss från markplan

Välkommen till denna mycket välplanerade och ljusa gavellägenhet med ett lugnt läge i populära Rickomberga. Den är bekvämt belägen på tredje våningen i byggnad med hiss från markplan. Här får du bland annat en öppen planlösning, fönster i tre väderstreck och ett trevligt burspråk i vardagsrummet som ger ett rejält ljusinsläpp. Vidare har lägenheten genomgående parkettgolv och ljusa färgval. Här njuter du också av en rymlig, inglasad balkong med mycket fritt läge. Lägenheten är i behov av modernisering. Då säljaren är ett dödsbo säljs bostadsrätten med Friskrivningsklausul.

Planlösningen ger er entré/hall med en stor klädkammare/förråd, kök med björkluckor och öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet med hörnläge. Här får du även ett duschrum med fönster och separat tvättdel samt två bra sovrum.

Här bor ni i en välskött och stabil förening där bredband ingår i månadsavgiften. Kort kö till föreningens garageplatser. Alldeles runt hörnet finns fina naturstråk och motionsspår i Stabbyskogen och du har bra bussförbindelser samt behagligt cykelavstånd till citykärnan och Resecentrum. Som boende i Rickomberga har du ett ypperligt bilpendlarläge med snabb access till 55:an.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gösta Wahlströms väg 12, Såld i Rickomberga, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad