Såld

Tollare, Nacka

Godtemplarvägen 7

Slutpris: 4 400 000 kr

Godtemplarvägen 7

Charmig trerummare med magnifik uteplats i bästa skick

Välkommen till denna charmiga 3-rumslägenhet i det eftertraktade området Tollare. Belägen i en lugn och mysig villaomgivning, erbjuder denna välplanerade bostad en fantastisk atmosfär med gott om naturligt ljus som strömmar in genom fönstren från flera vädersträck.

Bostaden välkomnar dig med en hemtrevlig atmosfär och en fantastiskt fin planlösning. Här finns två rymliga sovrum, samt en praktisk klädkammare/förråd med fönster. Det modernt utformade badrummet ger en känsla av lyx och komfort.

Den hjärtliga atmosfären fortsätter in i det öppna köket som smidigt integreras med vardagsrummet, perfekt för både vardagsliv och underhållning. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen i västläge, perfekt för att njuta av kvällssolen och utsikten över områdets grönska.

Bostaden bjuder även på en generös uteplats om ca 22 kvm med förmiddagssol, idealisk för att fånga morgonens första strålar och njuta av en lugn stund utomhus. Tack vare den höga häcken som blommar fint så ger det dessutom gott om insynsskydd. Dessutom finns möjlighet till parkering i garage samt ett tillhörande källarförråd för extra förvaringsutrymme.

Området erbjuder en bekväm livsstil med närhet till allt du behöver. Här finns ett brett utbud av faciliteter såsom gym, yogastudio, närbutik, bageri och restauranger, allt inom bekvämt gångavstånd. För de naturälskande finns också närhet till vatten och grönområden, perfekt för avkopplande promenader och bad vid de mysiga badplatserna längs båthamnen.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet en dröm för den som söker en harmonisk och bekväm boendemiljö med närhet till både natur och stadsliv.

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad