Såld

Tollare, Nacka

Godtemplarvägen 5

Slutpris: 4 350 000 kr

Godtemplarvägen 5

Två balkonger, väl tilltagna sociala ytor och möjlighet att få garageplats direkt!

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a i populära Tollare. Bostaden ligger i insynsskyddat läge med fin utsikt över trädtopparna i väster. Mycket bra planlösning, stora och öppna rum samt två stora balkonger på vardera sida av lägenheten. En som vetter mot en lugn innergård med förmiddagssol och den andra i högt läge mot väster och kvällssolen. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

- Bra avgift
- Föreningen erbjuder övernattningslägenhet
- Föreningen har gott om parkeringsplatser, laddmöjligheter finns
- Luftig och välplanerad 3:a
- Två stora balkonger med möjlighet för häng, avkoppling och grillkvällar
- Rymlig walk-in closet
- Rymligt källarförråd

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Balkongen som man når härifrån är generös med plats för bord, stolar, grill och massa växter/odlingar. Perfekt för avkoppling efter jobbet.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och ljus bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd micro och ugn, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.
Bostaden har två stora sovrum. Ett masterbedroom som rymmer större dubbelsäng. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt österläge med behaglig förmiddagssol för morgonkaffet. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms enkelt en större säng, skrivbord och garderob. Intill sovrummen finns en rymlig walk-in closet samt arbetsyta.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp.

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Godtemplarvägen 5, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad