Såld

Norra Lännersta, Nacka

Gnejsvägen 20B

Slutpris: 5 650 000 kr

Gnejsvägen 20B

Charmigt parhus i stilren arkitektur intill skogsmark.

På lugn återvändsgata ges möjligheten att förvärva detta moderna parhus om 107 kvm i barnvänlig villaidyll. Bostaden har målade väggar samt golv av ekparkett med vattenburen golvvärme i båda plan. Bostadens stora fönsterpartier, takrymd och många smarta lösningar gör att hemmet känns mycket ljust och luftigt. Parhuset ligger högt upp på föreningens mark och har omedelbar natur och skogsmark i ryggen. Detta gör att läget upplevs som mycket rogivande och naturnära. Samtidigt bor man bekymmersfritt med närhet till allt det praktiska så som skolor, förskolor, butiker, affärscentrum och all närservice man behöver. Roliga fritidsaktiviteter och motorvägsbussar in till city på kort avstånd.

Innanför bostadens entréhall välkomnar ett stilrent kök och luftigt vardagsrum i en öppen planlösning med stora skjutbara fönsterpartier från golv till tak mot den skyddade altanen. Här har man en mysig privat trädäckad uteplats i bästa solläge.

Det sällskapliga köket är fullt utrustat och försett med en halvö mot den generösa matplatsen. Köket har bra med förvaring i de vita köksskåpen och är rymligt och praktiskt med stora bänkytor. Här trivs kocken!

Vardagsrummet är rymligt med plats för större soffmöblemang. En trappa leder upp till det övre våningsplanet med tre rymliga sovrum kring en luftig hall. Möjlighet finns att dela av ett av sovrummen för att skapa ytterligare ett rum. Bostaden har två stilrena helkaklade badrum med vattenburen golvvärme. Det nedre badrummet har dusch och det övre har både dusch och badkar.

Thomas Jonasson
Ansvarig mäklare

Thomas Jonasson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Thomas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad