Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 6B

Slutpris: 3 295 000 kr

Gimogatan 6B

Trivsam 4:a med två balkonger och hiss från markplan. Öppen planlösning mellan matplats och v-rum.

Ljus och trivsam 4:a med två balkonger, så du alltid har sol på en av balkongerna, och hiss från markplan. Stilrent kök med all maskinell utrustning i rostfritt utförande och från Siemens som andas kvalitet. Öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum. Två helkaklade badrum varav den ena är utrustad med tvättmaskin och torktumlare så att du kan tvätta så snart det behövs. Genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Gott om förvaringsutrymmen i klädkammare och flertalet inbyggda skjutdörrsgarderober samt ett källarförråd.

Läget är optimalt med nära till såväl vardagsservice som natur, parker och fritidsaktiviteter. Listan kan göras lång; jogga i Stabby, yoga i Klockarparken, träna på utegymmet i Librobäck eller ta del av alla aktiviteter som finns i Fyrishov. Vid Mimmi Ekholms plats finner du en matbutik, apotek, restauranger och ytterligare en livsmedelsbutik ligger på kort promenadavstånd. Förskola finns i grannhuset och det är behagligt cykelavstånd till city!

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gimogatan 6B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad