Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 2D

  • price tag icon 5 128 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 595 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 80 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 128 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017-2018
Gimogatan 2D

RYMLIG UTEPLATS MOT TREVLIG INNERGÅRD.

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet på Gimogatan 2d, belägen i det attraktiva området Norra Luthagen. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en perfekt miljö för umgänge och sociala tillställningar. Lägenheten har en boarea på 80 kvm och ligger på första våningen i en byggnad med hiss från markplan, vilket ger enkel tillgång till bostaden.

Det rymliga huvudsovrummet har plats för en dubbelsäng och förvaring, medan det andra sovrummet erbjuder en garderob och utrymme för en enkelsäng. Det stora badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare, vilket ger en bekväm och praktisk vardag. Lägenheten har en uteplats med utsikt mot innergården och är riktad mot syd, vilket ger mycket ljus och en behaglig atmosfär.

BRF Smedjebackarna 2 grundades 2017 och är en stabil förening som erbjuder sina medlemmar en trygg och trivsam boendemiljö. Som boende i Norra Luthagen har du nära till stadskärnan med enkel tillgång till affärer, caféer och restauranger. Fyrishov, med simhall, gym och andra aktiviteter, ligger på gångavstånd och i närområdet finns flera parker för avkoppling och rekreation. Fyrisån med sina vackra promenadstråk är också nära, vilket ger en härlig känsla av natur och friluftsliv.

För barnfamiljer finns ett bra utbud av skolor och förskolor i gångavstånd, och för den som pendlar eller vill ta sig runt i staden erbjuder området enkel tillgång till kollektivtrafik med flera busslinjer. Norra Luthagen är ett område som passar både par, barnfamiljer och äldre, med dess närhet till stadens puls och samtidigt lugna och gröna omgivningar.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Gimogatan 2D, Kommande i Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad