Till salu

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 11B

1 650 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 37,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 531 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Gimogatan 11B

Högt och ljust läge med inglasad balkong

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet belägen på femte våningen i byggnad från 2016 med hiss från markplan. I och med den praktiska sovalkoven med skjutdörrar får du här en bostad med funktion av en tvåa. Lägenheten har en inglasad och rymlig balkong med ett högt läge med kvällssol. Lägenheten har bl a en öppen planlösning, ett fint ljusinsläpp och fina parkett- och klinkergolv. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd som du enkelt når med hiss.

Planlösningen ger dig entré/hall med en sovalkov bakom skjutdörrar, kök med vit inredning från Vedum och utgång till balkongen. Vidare får du här ett rum med rejält med ljusinsläpp samt ett fräscht duschrum/WC med tvättmaskin och torktumlare.

Stabil och välskött förening med lediga laddplatser i garaget. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med behagligt cykelavstånd till stadskärnan. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt mataffär och service på det nya torget Mimmi Ekholms plats.

Välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! måndag 29 maj, 18:45 - 19:15
Anmäl mig

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad