Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 11B

Slutpris: 1 720 000 kr

Gimogatan 11B

Högt och ljust läge med inglasad balkong

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet belägen på femte våningen i byggnad från 2016 med hiss från markplan. I och med den praktiska sovalkoven med skjutdörrar får du här en bostad med funktion av en tvåa. Lägenheten har en inglasad och rymlig balkong med ett högt läge med kvällssol. Lägenheten har bl a en öppen planlösning, ett fint ljusinsläpp och fina parkett- och klinkergolv. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd som du enkelt når med hiss.

Planlösningen ger dig entré/hall med en sovalkov bakom skjutdörrar, kök med vit inredning från Vedum och utgång till balkongen. Vidare får du här ett rum med rejält med ljusinsläpp samt ett fräscht duschrum/WC med tvättmaskin och torktumlare.

Stabil och välskött förening med lediga laddplatser i garaget. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med behagligt cykelavstånd till stadskärnan. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt mataffär och service på det nya torget Mimmi Ekholms plats.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gimogatan 11B, Såld i Luthagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad